امروزیکشنبه, 01 بهمن 1396 08:16
ماه گذشته
بازدید کل

انتصاب مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جناب آقای دکتر موسی سجادی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه به عنوان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن این ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر موسی سجادی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه

سلام عليكم

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان "مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه" منصوب ميشويد.
بدون شك ساختار منحصر به فرد و تجربيات ارزشمند اين مراكز در دانشگاه ها نقشي بي بديل براي آنها در هدايت نظام آموزش پزشكي ايجاد كرده است. لازم است با استفاده از اين تجربيات سازماني و ظرفيت اعضاي محترم هيات علمي ، متخصصين و صاحبنظران اين رشته و انجمن هاي علمي علوم پزشكي، فعاليت هاي اين مركز را احياء نموده و نقش اين مركز را در تصميم سازي هاي اساسي در نظام آموزشي با ايجاد شواهد معتبر و استفاده از تجربيات ساير دانشگاهها ارتقاء دهيد.
اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد .

دکتر رضا احمدی