امروزشنبه, 01 مهر 1396 12:48
بازدید کل
1996219

انتصاب سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر محمدپور، به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح ذیل است؛

جناب آقای دکتر علی محمدپور
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزشمند جنابعالي با حفظ سمت به موجب اين ابلاغ به عنوان " سرپرست دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه " منصوب مي گرديد.
اميد است با برنامه ريزي و تلاش جنابعالي و ساير اساتيد و همكاران شاهد ارتقاء بيش از پيش علمي، آموزشي و پژوهشي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان باشيم؛ رشد و توسعه جدي آن دانشكده در جهت تحصيلات تكميلي، ارتقاء كيفيت برنامه هاي آموزشي و پژوهشي از جمله انتظارات اينجانب مي باشد.
آرزو دارم با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد .

دکتر رضا احمدی