امروزیکشنبه, 06 خرداد 1397 03:32

انتصاب سرپرست اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، سید علی سده‌ای به عنوان سرپرست اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح ذیل است؛

جناب آقای سید علی سده‌ای

با سلام و احترام

نظر به تعهد ، توانمندي و تجارب ارزشمند درحوزه روابط عمومي و اطلاع رساني ، به موجب اين ابلاغ ، به عنوان « سرپرست اداره روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه » منصوب مي گرديد.
از جنابعالي انتظار مي رود با رعايت جوانب شرعي و قانوني و بهره گيري از ظرفيتهاي تجارب ساير همكاران اقدامات زير را در اولويت كاري قرار دهيد.
- اهتمام در پاسخگويي به خدمت گيرندگان و تكريم آنها
- انعكاس اهداف، وظايف، برنامه ها و عملكرد دانشگاه
- توسعه روابط عمومي نوين و تسريع در امر اطلاع رساني
- تقويت و توسعه ارتباطات رسانه اي
- ساماندهي و تدوين وظايف و تعيين نحوه ارتباط رابطين روابط عمومي معاونتهاي دانشگاه با اين اداره
اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد .

دکتر رضا احمدی