امروزشنبه, 01 مهر 1396 12:48
بازدید کل
1996219

انتصاب رئیس کمیته ورزش دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر تجددی، به عنوان رئیس کمیته ورزش دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح ذیل است؛

جناب آقای دکتر مرتضی تجددی
معاون محترم توسعه مدیریت و منابع

با سلام و احترام

با توجه دستورالعمل تشكيل كميته امور ورزشي كاركنان دانشگاه هاي علوم پزشكي و صورتجلسه مربوطه، نظر به تعهد ، شايستگي و تجارب ارزشمند جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان "رئيس كميته ورزش دانشگاه" منصوب مي گرديد.
انتظار مي رود ضمن پيگيري مأموريت هاي قبلي و استفاده از توان ظرفيتهاي تخصصي موجود، نسبت به وظايف مربوطه اقدام نماييد .
اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد.

دکتر رضا احمدی