امروزسه شنبه, 01 اسفند 1396 16:53
بازدید کل
1999

یوسفی به عنوان سرپرست حراست دانشگاه منصوب شد

سیدرضا علیخانی، رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی، علیرضا یوسفی را به عنوان سرپرست حراست دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای علیرضا یوسفی

سلام علیکم
احتراما با توجه به پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند سبحان و عنایات حضرت ولی عصر(عج) در راستای نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و احترام به شأن و کرامت والای انسان‌ها، رعایت ضوابط و مقررات اداری، اصول اسلامی و دفاع از ارزش‌ها را سرلوحه کار خود قرار دهید.
امید است با حرکت بر مدار اعتدال، قانونگرایی و بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌ها و توانایی‌های موجود در جهت صیانت از سرمایه‌های مادی و معنوی نظام از هیچ کوششی دریغ ننموده و در پرتو الطاف بی بدیل الهی در راستای انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

و من‌ا... توفیق
                                                                                                 سیدرضا علیخانی