امروزسه شنبه, 26 دی 1396 18:52
بازدید کل
32034

دکتر عالمی، به عنوان سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر علی عالمی، به عنوان سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه منصوب گردید.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است:

جناب آقاي دكتر علي عالمي
عضو محترم هيأت علمي دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزشمند جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان " سرپرست دانشكده بهداشت دانشگاه " منصوب مي گرديد.
اميد است با برنامه‌ريزي و تلاش جنابعالي و ساير اساتيد و همكاران شاهد ارتقاء بيش از پيش علمي، آموزشي و پژوهشي اعضاي هيئت علمي و دانشجويان باشيم؛ رشد و توسعه جدي آن دانشكده در زمينه تحصيلات تكميلي و ارتقاء كيفيت برنامه‌هاي آموزشي و پژوهشي با بهره‌مندي از تمام ظرفيت‌هاي موجود از جمله انتظارات اينجانب مي‌باشد. اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد.
                                                                                                      دکتر جواد باذلی