امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 23:49

دكتر بحری به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی دانشكده پزشكي منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دكتر نرجس بحری به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی دانشكده پزشكي منصوب شد.

به گزارش وب‌دا، متن ابلاغ صادره به شرح زیر است؛

سركار خانم دكتر نرجس بحري
عضو محترم هيات علمي دانشگاه

با سلام و احترام
    نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزشمند سركار عالي به موجب اين ابلاغ به عنوان "سرپرست معاونت پژوهشي دانشكده پزشكي دانشگاه " منصوب مي‌گرديد.
انتظار مي‌رود ضمن پيگيري مأموريت‌هاي قبلي و استفاده از توان و ظرفيت‌هاي تخصصي موجود، نسبت به انجام وظايف مربوطه اقدام نماييد. اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد .
                                                                                              دکتر باذلی