امروزدوشنبه, 26 آذر 1397 09:46

دكتر کوکب بصیری‌مقدم به عنوان" سرپرست گروه اتاق عمل دانشكده پرستاری دانشگاه " منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، خانم دكتر کوکب بصیری‌مقدم به عنوان "سرپرست گروه اتاق عمل دانشكده پرستاری دانشگاه " منصوب شد.

به گزارش وب‌دا، متن حکم صادره به شرح زیر است:

سركار خانم دكتر كوكب بصيري مقدم

عضو محترم هيات علمي دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به تعهد، شايستگي و تجارب ارزشمند سركارعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان "سرپرست گروه اتاق عمل دانشكده پرستاری دانشگاه " منصوب مي‌گرديد.
انتظار مي‌رود ضمن پيگيري مأموريت‌هاي قبلي و استفاده از توان و ظرفيت‌هاي تخصصي موجود، نسبت به انجام وظايف مربوطه اقدام نماييد. اميد است با اتكال به ذات اقدس احديت و با استفاده از توان و تجربه خويش در انجام امور محوله موفق باشيد.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه

...................................................................................

تکمیلی: ابلاغ ایشان با عنوان مدیر گروه اتاق عمل دانشكده پرستاری دانشگاه در تاریخ 1397/4/6 صادر گردید.