امروزیکشنبه, 29 دی 1398 09:14

دکتر رضا احمدی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد منصوب شد

با حکم وزیر بهداشت؛
دکتر رضا احمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد شد
 طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر رضا احمدی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد منصوب شد.

به کزارش وب دا؛ متن این حکم به شرح زیر است :

جناب آقای دکتر رضا احمدي

عضو محترم هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد

سلام عليكم

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گناباد منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

1- تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم بویژه محرومین و نیازمندان.

2- ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی.

3- صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی.

4- عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت يازدهم

5- توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود.

6- توجه به امر اعتدال و توانمندي و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه‌ سلامت.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظايف با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزيــر