امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:00
بازدید کل
1996170

بازدید معاون آموزشی دانشگاه از بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان

معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی از بخش‌های مختلف بیمارستان آیت‌الله مدنی شهرستان بجستان بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، همزمان با هشتمین روز از سال 95، دکتر رضا اسماعیلی، معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه خانم مصباح از معاونت درمان دانشگاه با حضور در بیمارستان آیت‌الله مدنی شهرستان بجستان، روند ارائه خدمت به مراجعین را ارزیابی کردند.
دکتر اسماعیلی با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان ضمن عرض خداقوت به کادر درمانی و پرسنل بیمارستان، فعالیت و نحوه رسیدگی به مراجعین را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
وی همچنین ضمن عیادت از بیماران بستری و مراجعین ضمن آرزوی سلامتی برای آن‌ها، میزان رضایت‌مندی از نحوه ارائه خدمات بیمارستان را جویا شد.
تجهیزات و داروهای بخش‌های مختلف بیمارستان نیز توسط خانم مصباح از معاونت درمان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و نکات لازم یادآوری شد.