امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 11:02
بازدید کل
1996170

تبریک روز پرستار به کادر پرستاری بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با حضور در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، روز پرستار را به کادر پرستاری این بیمارستان تبریک گفتند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، به مناسبت ایام ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان، رئیس دفتر ریاست، مدیران نظارت بر درمان، حراست و روابط عمومی دانشگاه با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، ضمن تبریک روز پرستار با اهدا گل و شیرینی از خدمات آن‌ها قدردانی کردند.
یادآور می‌شود در این مراسم دکتر مرادی رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان و مدیر داخلی این بیمارستان نیز حضور داشتند.