امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:09
43777
57953
28680485

تاکید رئیس دانشگاه بر تسریع در عملیات اجرایی پروژه‌های بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر خود از واحدهای تابعه دانشگاه، با حضور در بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، ضمن بازدید از روند اجرایی پروژه‌های این بیمارستان بر تسریع در اتمام و بهره برداری از آنها تاکید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این بازدید که مدیر دفتر فنی و مدیر روابط عمومی دانشگاه و مدیران شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان هم حضور داشتند، از روند عملیات اجرایی پروژه‌های CCU  ، دیالیز و نمازخانه این بیمارستان بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت فیزیکی آنان قرار گرفت.
مدیر دفتر فنی دانشگاه در حاشیه این بازدید گفت: پروژه بخش‌های CCU  و دیالیز بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان با مشارکت خیرین و با زیربنای 440 متر مربع در دو فاز شروع گردید. مهندس یعقوبی افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده برای تکمیل بخش‌های CCU  و دیالیز بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، 2میلیارد و 400 میلیون ریال جذب شده است.
وی با بیان اینکه پروژه CCU 50% و  دیالیز 70%  پیشرفت فیزیکی دارد، تصریح کرد: عملیات فنداسیون اسکلت و سقف با هزینه یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال از محل کمک‌های خیرین انجام شد و با پیگیری‌های انجام شده در اسفند 92، مبلغ 2میلیارد و 400 میلیون ریال از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این پروژه تخصیص داده شد که انشاء ا.. در سالجاری با اتمام عملیات ساختمانی به بهره برداری خواهد رسید.
وی احداث نمازخانه را از دیگر پروژه های بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان عنوان کرد و افزود: این نمازخانه به همت خیرین با 52 مترمربع زیربنا در مجاورت اورژانس بیمارستان در حال احداث است که به زودی آماده بهره برداری می‌شود.
دکتر احمدی پس از این بازدید در جلسه بررسی طرح تحول نظام سلامت حضور یافت. در این جلسه که رئیس شبکه بهداشت ودرمان، رئیس و مدیر داخلی بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان نیز حضور داشتند، روند اجرای طرح تحول نظام سلامت تشریح و فعالیتها و اقدامات انجام شده در قالب این طرح بررسی شد.