بیمارستان علامه بهلول در سطح خوبی، ساخته و تجهیز شده است
- توضیحات
- دسته: بیمارستان علامه بهلول گنابادی
- تاریخ ایجاد در یکشنبه, 08 مرداد 1396 10:29

برای مشاهده تصاویر بــــازدید کلیک کنید / برای مشاهده تصاویر جلســه کلیک کنید
به گزارش وبدا، مهندس حسین صفایی عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسهای که در حاشیه بازدید از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی برگزار شد، گفت: این مرکز در سطح خوبی، ساخته و تجهیز شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد کادر خوبی دارد که به سمت جوانی هم حرکت کرده است، اظهار کرد: با توجه به وجود اعضای هیئت علمی و پزشکان متخصص و فوق تخصص که به نسبت جمعیت بالاتر از نرم آن است و همچنین با وجود تجهیزات خوب و جدید این بیمارستان باید بهرهبرداری جدیتر گرفته شود و بهرهبرداری در آن نظاممند شود.
عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر لزوم استفاده از مشاورین حرفهای برای تدوین نظام بهرهبرداری در این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی، گفت: وقتی نظام بهرهبرداری تدوین و ساختارهای لازم مستقر شود، هر کسی پس از استقرار در این ساختار نظاممند، به خوبی با جایگاه خود آشنا است و میتوان به درستی آنها را مورد ارزیابی قرار داد.
مهندس صفایی با تاکید بر اینکه متاسفانه در بخشهای مختلف کشور به رغم فراهم بودن زیرساختهای خوب و مناسب، در بهرهبرداری به اندازه کافی موفق نیستیم، ابراز کرد: نگهداری از امکانات و تجهیزات خوب فراهم شده در این بیمارستان بسیار مهم است و باید تلاش شود تا عمر مفید آنها در سطح پیشبینی شده حفظ شود چراکه بهرهبرداری مغایر با استانداردها موجب کاهش عمر مفید تجهیزات خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به امکانات و تجهیزات خوب فراهم شده در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی باید ظرفیت بهرهبرداری را به حداکثر برسانیم و از این طریق نیازهای دانشگاه به وزارت بهداشت را کاهش دهیم.
عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به تاریخچه شکلگیری هیئتهای امناء دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و نقش آنها در استقلال رسمی دانشگاهها، اظهار کرد: در صورتی که هیئتهای امناء به خوبی از حریم قانونی خود استفاده کنند، جلوی از بین رفتن استعدادها گرفته میشود چراکه ساختارهای متمرکز و سیاستگذاری یکجانبه در مرکز موجب عدم بروز استعدادها و خلاقیتهای مناطق مختلف میشود.
مهندس صفایی، هیئتهای امناء را ظرفیت قانونی مهمی برای استفاده از فرصتهای فکری مختلف عنوان و تاکید کرد: کارکرد هیئت امناء باید به سمتی برود که در محیط سیاستگذاری، قانونگذاری و اداره و بروز خلاقیتها باشد.
یادآور میشود، با تصویب ماده 49 قانون برنامه پنجساله چهارم توسعه کشور از ابتدای سال 1384 ، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی دولتی صرفاً براساس آئیننامهها و مقررات اداری، مالی، استخدامی و تشکیلات خاص، مصوبات هیئتهای امناء مربوطه که به تأیید وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حسب مورد میرسد، بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی، قانون استخدام کشوری و سایر قوانین و مقررات عمومی اداری، مالی و استخدامی اداره شده که با تأکید این مهم در قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه "بند ب ماده 20" نقش هیأتهای امناء و استقلال دانشگاهها پررنگتر گردیده است.