امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:37
بازدید کل
1996170

توجه به عدالت استخدامی در جذب نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان علامه بهلول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در راستای توجه به تاکیدات اعضای هیئت امناء دانشگاه در خصوص رعایت عدالت استخدامی، این مسئله در بکارگیری نیروهای مورد نیاز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت.

برای مشاهده تصاویر بــــازدید کلیک کنید         /        برای مشاهده تصاویر جلســـه کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه‌ای که در حاشیه بازدید مهندس حسین صفایی عضو هیئت امناء دانشگاه از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی صورت گرفت، گفت: تا کنون 150 نفر نیروی مورد نیاز برای بخش‌های مختلف این مرکز شامل پرستار، کمک بهیار، خدمات و ... در قالب استخدام پیمانی و شرکتی جذب و بکارگیری شدند.
وی افزود: به رغم اختیارات دانشگاه در بکارگیری نیروی انسانی مورد نیاز، با توجه به حساسیت و تاکید اعضای هیئت امنای دانشگاه در رعایت عدالت استخدامی و همچنین اهتمام ویژه مسئولین دانشگاه در بکارگیری نیروهای مورد نیاز بر اساس شایستگی، مراحل مختلف آزمون کتبی، مصاحبه و گزینش در هر دوره بکارگیری نیروی مورد نیاز انجام شد تا بهترین و شایسته‌ترین افراد برای ارائه خدمت انتخاب و جذب شوند.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: برای بکارگیری این تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به عنوان پرستار، ماما، پذیرش و خدمات در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، در مجموع بیش از دو هزار و 200 نفر شرکت کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه هم‌اکنون 50 پزشک متخصص و فوق تخصص در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی مشغول ارائه خدمت هستند، اظهار کرد: این تعداد به نسبت جمعیت شهرستان، نرم قابل قبول و بالایی است به طوری که به عنوان مثال در حال حاضر دو متخصص جراحی مغز و اعصاب، دو متخصص قلب و عروق، چهار متخصص داخلی و چهار متخصص زنان و زایمان در این مرکز به بیماران خدمت ارائه می‌کنند.
دکتر احمدی با تاکید بر جذب نیروهای متخصص بومی برای افزایش ماندگاری آن‌ها خاطرنشان کرد: طی امسال و سال آینده در مجموع دوازده پزشک بومی متعهد خدمت در دانشگاه با اتمام دوران آموزشی تخصص خود، به عنوان متخصص به مجموعه درمانی دانشگاه افزوده می‌شوند که با حضور آن‌ها تعداد متخصصان بومی و استخدام دانشگاه به 75درصد مجموع متخصصان می‌رسد که این امر نقش مهمی در افزایش ماندگاری متخصصان خواهد شد.
وی با بیان اینکه یک متخصص پوست و مو استخدام دانشگاه از مهرماه امسال ارائه خدمت خود را آغاز می‌کند، گفت: در حال پیگیری و رایزنی با وزارت بهداشت در خصوص جذب فوق تخصص در رشته‌های انکولوژی، نوزادان و ... هستیم.
 دکتر احمدی با اشاره به رشد دو برابری ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تابعه دانشگاه، گفت: وجود تجهیزات به روز، فضای فیزیکی مناسب و تجمیع ارائه خدمات متنوع در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی سبب افزایش تعداد مراجعین و رشد ضریب اشغال تخت شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با افتتاح و بهره‌برداری از کلینیک ویژه تخصصی و مرکز تشخیص و غربالگری سرطان تا پایان شهریورماه شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم باشیم.