نامگذاری همه مراکز موقوفه به نام واقفین
- توضیحات
- دسته: بیمارستان علامه بهلول گنابادی
- تاریخ ایجاد در یکشنبه, 15 مرداد 1396 20:03

به گزارش وبدا، دکتر رضا احمدی رئیس دانشگاه در مراسم رونمایی از سنگ نوشته وقفنامه آخوند ملا محمد جویمندی در ورودی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی که با حضور نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات برگزار شد، بر لزوم توجه به زنده نگه داشتن یاد واقفین تاکید و اظهار کرد: تلاش کردهایم که در همه مراکز و ساختمانهای تابعه این دانشگاه که زمین آن موقوفه بوده است، با نامگذاری و نصب تابلو و سنگ نوشته یاد و خاطره واقفین را زنده و این سنت حسنه را ترویج کنیم.
وی با بیان حدیثی از پیامبر اعظم(ص):« اِذا ماتَ الاِنْسانُ اِنْقَطَعَ عَمَلُهُ اِلاّ مِنْ ثَلاثٍ: صَدَقَةٍ جارِيَةٍ، اَوْ عِلْمٍ يُنْتَفَعُ بِهِ، اَوْ وَلَدٍ صالحٍ يَدْعُو لَهُ، هرگاه انسان بميرد، عملش هم قطع مىشود، مگر از سه راه: صدقه جاريه، يا عملى كه از آن سود مىبرند، يا فرزند شايستهاى كه براى او دعا مىكند.»، اظهار کرد: در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی علاوه بر آنکه به مراجعین خدمات تشخیصی و درمانی ارائه می شود، پزشک، پرستار، ماما و ... هم تربیت میشوند که واقف زمین این مرکز علاوه بر ثواب درمان بیماران، از ثواب فعالیتهای فرزندان صالح متولد شده و افرادی که به عنوان دانشجو در این مرکز آموزش دیدهاند، بهرهمند خواهد شد.
رئیس دانشگاه، بکارگیری توان خیرین در بخش سلامت از طریق راهاندازی مجمع خیرین سلامت در دانشگاههای علوم پزشکی را یکی از اقدامات خوب چند سال گذشته عنوان و ابراز کرد: خوشبختانه مجمع خیرین سلامت به خوبی توانسته است نیازهای این حوزه را اولویتبندی و کمکهای خیرین را به درستی هدایت کند.
دکتر احمدی، یاد و خاطره مرحوم نیری را گرامی داشت و گفت: این خیر بزرگوار در راه خدمت به حوزه سلامت در قالب مجمع خیرین سلامت از جان، مال و آبروی خود مضایغه نکرد.
وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت این دانشگاه منشأ خدمات خوبی بوده است، گفت: مجمع خیرین سلامت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی هم با انتخاب اعضای هیئت مدیره شروع به کار کرده و دانشگاه آماده هر نوع همکاری در خرید تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی با خیرین حوزه سلامت است.