امروزسه شنبه, 28 شهریور 1396 20:00
بازدید کل
1983480

تاکید رئیس دانشگاه بر ضرورت تکریم و احترام به بیماران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر ضرورت تکریم و احترام به بیماران همراه با ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت تاکید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در جلسه تجلیل از مدیران، سرپرستاران و دست‌اندرکاران راه‌اندازی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی گفت: در کنار فضاهای فیزیکی مناسب و وجود تجهیزات باکیفیت، ارتباط و تعامل خوب کادر درمانی و پرسنل با بیماران و همراهان آن‌ها موجب افزایش رضایت‌مندی و تقویت توان بیمارستان در ارائه خدمات تشخیصی و درمانی خواهد شد.
وی افزود: رفتار شایسته و برخورد خوب پرسنل بیمارستان با بیماران و مراجعین باید به گونه‌ای باشد که آن‌ها به جز درد بیماری، دغدغه و ناراحتی‌های دیگری نداشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع)، اظهار امیدواری کرد که مجموعه مدیران و کارکنان دانشگاه با تاسی از اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، صداقت، درستی، مهربانی و هم‌دلی مورد تاکید آن‌ها را سرلوحه کار خود قرار داده و در کنار همدیگر در جهت تحقق اهداف دانشگاه تلاش کنند.
دکتر احمدی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، اظهار کرد: این مرکز جز بیمارستان‌هایی بود که در مدت زمانی کمی نسبت به سایر بیمارستان‌های کشور ساخته و بهره‌برداری شد.
وی با بیان ویژگی‌های این مرکز درمانی، تشریح کرد: مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی در بین 320 بیمارستان کشور، جزء هفت بیمارستان تاثیرگذار در پروژه 21هزار تخت بیمارستانی بود که مورد توجه وزارت بهداشت هم قرار گرفت و در اولین جشنواره ملی عمران سلامت که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با اهدا لوح تقدیر توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجلیل شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با قدردانی از همه کسانی که برای ساخت، تجهیز و بهره‌برداری از پروژه بزرگ مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی همت و تلاش کردند، ابراز کرد: این مرکز باقیات و صالحاتی است که همه دست‌اندرکاران آن از اجر و ثواب معنوی خدمات ارائه شده در آن بهره‌مند خواهند شد.
دکتر احمدی با تاکید بر لزوم هم‌دلی و همراهی همه مسئولان، مدیران و پرسنل حوزه‌های مختلف تحت پوشش دانشگاه، اظهار کرد: خوشبختانه همگرایی خوبی بین مسئولین شهرستان وجود دارد که ثمرات و دستاوردهای خوبی تا کنون داشته است.
وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده و دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با حضور دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گناباد برگزار شد، از حمایت‌های ایشان و همه نمایندگان مجلس از طرح تحول نظام سلامت و به ویژه حمایت‌ها و پیگیری‌های مهندس بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان تشکر شد.