امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 18:57

برگزاری کارگاه آموزشی احیای قلبی ـ ریوی (CPR) در دانشگاه

به همت انجمن علمی ـ دانشجویی رشته‌های پرستاری، تکنولوژی جراحی و مامایی، کارگاه آموزشی احیای قلبی ـ ریوی  (CPR)، برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در گرامیداشت روز دانشجو و به همت انجمن‌های علمی پرستاری، تکنولوژی جراحی، مامایی و معاونت آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، کارگاه آموزشیCPR، با هدف آموزش الزامات احیای قلبی ـ ریوی برگزار شد.
 شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی یک روزه که دکتر مهدوی، سوپروایزر آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی به عنوان مدرس حضور داشت، با مباحث پایه مهارت‌های احیای قلبی ـ ریوی، معیارهای تشخیص زودرس ایست قلبی ـ ریوی، مدیریت اولیه بیمار، مدیریت راه هوایی و تفاوت پروتکل احیای بزرگسالان و نوزادان آشنا شدند.
همچنین شرکت کنندگان در ادامه ضمن آشنایی با نحوه کار دستگاه الکتروشوک و شرایط و الزامات استفاده از آن، مباحث مطرح شده را به صورت عملی بر روی مولاژ تمرین کردند .