امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:40

برگزاری کارگاه توسعه آموزش علوم پزشکی با عنوان «مبانی استدلال بالینی»

کارگاه توسعه آموزش علوم پزشکی با عنوان «مبانی استدلال بالینی» در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، به همت دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده پزشکی و با همکاری مشترک گروه مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه (EDC) و واحد توسعه آموزش پزشکی (EDU) بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، کارگاه توسعه‌ای با عنوان «مبانی استدلال بالینی» در سالن کنفرانس این بیمارستان برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی که به مدت 1.5 ساعت و با حضور اساتید و متخصصین بالینی رشته‌های پزشکی، مامایی و پرستاری و نیز دانشجویان و کارورزان رشته پزشکی برگزار گردید، دکتر سید فرزین میرچراغی، متخصص داخلی و رییس دانشکده پزشکی، «استدلال بالینی»، مبانی و کاربردهای آن در تصمیم‌گیری‌های بالینی و طبابت روزمره را از جنبه‌های آکادمیک مورد بررسی قرار داد و در پایان نیز ملاحظات علمی و کاربردی در این خصوص، به صورت مفصل مورد اشاره قرار گرفت.
یادآور می‌شود، موضوع این کارگاه مذکور، از جمله موضوعات مورد تاکید در طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی، طرح بازنگری آموزش دوره پزشکی عمومی و اعتباربخشی‌های آموزشی موسسات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که خوشبختانه با استقبال مناسب اساتید بالینی و دانشجویان مواجه گردید.