امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 22:05

ساختار و نیروهای جوان و باانگیزه از ظرفیت‌های مهم بیمارستان علامه بهلول گنابادی است

سرارزیاب کشوری برنامه اعتباربخشی در بازدید از بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: ساختار و نیروهای جوان و باانگیزه از ظرفیت‌های مهم این بیمارستان در جهت ارتقا و بهبود کیفیت است .

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، آقای صنعتی کارشناس مسئول برنامه‌ریزی و هماهنگی اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سرارزیاب کشوری برنامه اعتباربخشی بیمارستان‌ها، اظهار کرد: بیمارستان علامه بهلول گنابادی بیمارستان تازه تاسیسی است که سال اول را به عنوان درجه تشویقی پشت سر گذاشته است و این بازدید آغازی برای ورود به مرحله اعتباربخشی این بیمارستان است.
وی با اشاره به اینکه برنامه اعتباربخشی جایگزین ارزشیابی شده است، اظهار کرد: فلسفه وجودی برنامه اعتباربخشی این است که بتوانیم استانداردهای اعتباربخشی را در بیمارستان‌ها، استقرار و استمرار دهیم و از این طریق به ارتقای سطح سلامت جامعه کمک کنیم .
آقای صنعتی با بیان اینکه برنامه اعتباربخشی چند سال است که با ورژن‌های مختلف در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در حال انجام است، اظهار کرد: بیمارستان علامه بهلول گنابادی، بیمارستانی جدیدالاحداث و شکیل با نیروهایی جوان و علاقه‌مند است که باید با برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب از این فرصت در راستای پیاده‌سازی فرآیندها و برنامه‌ها به خوبی استفاده شود.
وی، ایمنی و رضایت‌مندی را دو پایه اصلی اعتباربخشی عنوان کرد و افزود: همه افراد در یک بیمارستان باید احساس مسئولیت کنند و بدانند وظایفشان مهم است.
وی با بیان اینکه در طی این دو روز، نکات وتوصیه‌هایی در راستای ارتقای کیفیت و رضایت‌مندی به پرسنل بیمارستان ارائه شد، گفت: بیمارستان جدیدالاحداث، مسئولین علاقه‌مند، ساختار جدید، پرسنل جوان و باانگیزه در کنار بار علمی خوب آنها از جمله بسترهای مناسبی است که می‌تواند این بیمارستان را در راستای سیاست‌های اعتباربخشی و ارتقاء و پیشرفت مجموعه یاری کند.