امروزدوشنبه, 28 آبان 1397 17:58

اولین ژورنال کلاب بالین در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار گردید

اولین ژورنال کلاب بالینی تحت عنوان futility medical treatment در بیمارستان علامه بهلول و توسط گروه پرستاری سلامت سالمندی و بهداشت روان در محل سالن اجلاس بیمارستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این جلسه با راهنمایی خانم دکتر صادق‌مقدم و ارائه دانشجوی ترم 3 ارشد پرستاری سالمندان، خانم نیلوفر سعادتی هدایت‌گری شد.
 در این جلسه رؤسای دانشکده پزشکی و پرستاری، معاونین پژوهشی، آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، سرپرستاران، مسئولین واحدهای بالینی و دانشجویان پرستاری و پزشکی حضور داشتند.
در جلسات ژورنال کلاب محتوایی، مقالاتی در حول یک موضوع مورد نقد و بررسی قرار می¬گیرد و در انتها جمع بندی مطلب، بیان دیدگاه‌ها و نظرات مشارکت کنندگان به بحث و تبادل گذاشته می¬شود.
در ابتدای این جلسه، 3 مقاله با موضوع درمان‌های بیهوده مورد نقد و بررسی قرار گرفت و پس از آن حاضرین در جلسه به بیان نظرات و انتقادات خود پیرامون مقالات مورد بررسی پرداختند. در انتهای جلسه رؤسای دانشکده پزشکی و پرستاری به طور جداگانه در خصوص اهمیت موضوع درمان‌های بیهوده در سیستم‌های درمانی و بهداشتی، مطالبی ارائه کردند.