امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:07

برپایی ايستگاه سلامت و آموزش مراجعين در درمانگاه تخصصي بیمارستان

به همت واحد آموزش سلامت بیمارستان علامه بهلول گنابادی، ايستگاه سلامت و آموزش مراجعين در درمانگاه تخصصي این بیمارستان برپا شد.

به گزارش وب‌دا، این ایستگاه سلامت به مدت سه روز، با همکاری دانشجویان ترم‌های 8 و 7 پرستاری دانشگاه و همراهی خانم صابری عضو هیئت علمی بالینی در طبقه 1+ درمانگاه تخصصی فعال بود.
اندازه‌گیری فشارخون و BMI افراد، ارائه آموزش‌هایی به مراجعین در خصوص رعایت تغذیه صحیح و توزیع پمفلت‌هایی درباره مصرف نمک یددار و مزایای آن از جمله برنامه‌هایی بود که در این ایستگاه سلامت انجام شد.
همچنین در حاشیه برپایی این ایستگاه سلامت، سه جلسه آموزشی گروهی با موضوعات علایم هشدار سکته‌های مغزی، دیابت؛ عوارض، علایم و راهکارهای پیشگیری و پرفشاری خون و عوارض آن در دو کلینیک‌ مغز و اعصاب و دیابت برگزار شد که در این جلسات علاوه بر توزیع بسته‌های آموزشی مرتبط، به سوالات شرکت‌کنندگان نیز پاسخ داده شد.