امروزیکشنبه, 30 تیر 1398 01:04

حضور جمعی از مسئولین در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برای تبریک روز پرستار

رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مسئولین شهرستان گناباد در بیمارستان علامه بهلول گنابادی حضور یافت و با تبریک روز پرستار از خدمات آنها تجلیل کردند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، رئیس دانشگاه، امام جمعه، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، معاون فرماندار، معاون درمان، مدیر نظارت بر درمان، رئیس اداره امور پرستاری، مدیر حراست و رئیس دفتر ریاست دانشگاه باحضور در بخش‌های مختلف بیمارستان علامه بهلول گنابادی، ضمن عرض خداقوت، با اهدا گل و شیرینی روز پرستار را به پرستاران تبریک گفتند.
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد هم با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را به پرستاران تبریک گفتند و از خدمات و تلاشهای صادقانه آنان تجلیل کردند.
یادآور می‌شود، در حاشیه این بازدید که رئیس، مدیر داخلی، مترون و ... بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیز حضور داشتند، دکتر باذلی و همراهان ضمن خداقوت و تبریک به پرستاران، از بیماران بستری در بخش‌های مختلف عیادت کردند و در جریان وضعیت رسیدگی به آنان قرار گرفتند.