امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:55

پرستاران، بخش زیادی از کار درمان را بر عهده دارند

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بخش زیادی از کار درمان بر عهده گروه زحمت‌کش پرستاری است، از خدمات و تلاش‌های آنان تجلیل کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در جمع تعدادی از مدیران و سرپرستاران بیمارستان علامه بهلول گنابادی که امام جمعه، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، معاون فرماندار، شهردار، اعضای شورای اسلامی نیز حضور داشتند، گفت: بدون حضور فعال پرستاران، کار درمان لنگ می‌زند چراکه بخش زیادی از درمان بر عهده کادر پرستاری است.
وی با اشاره به تاخیر در پرداخت مطالبات پزشکان و پرستاران، تاکید کرد: تعهد و طبع بلند پزشکان و پرستاران به قدری است که به رغم این تاخیرها، با پشتکار، ایثار و سعه صدر همه توان خود را برای درمان بیماران می‌گذارند.
دکتر باذلی با قدردانی از این ایثار پرستاران گفت: روز پرستار تنها به یک روز در سال محدود نمی‌شود و باید در تمام روزهای سال، قدردان زحمات و تلاش‌های این ایثارگران باشیم.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با تبریک روز پرستار از خدمات شبانه‌روزی پرستاران قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده توسط مسئولین، مدیران و همه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان علامه بهلول در گذشته و اکنون، حوزه سلامت شهرستان گناباد در منطقه سرآمد شده است.

دکتر حمید بنایی با تاکید بر لزوم نقد منصفانه به ویژه در فضاهای مجازی، تاکید کرد: باید همواره از قضاوت غیرمنصفانه پرهیز شود و در کنار ضعف‌ها یا مشکلات، خدمات و تلاش‌های انجام شده در بخش‌های مختلف بویژه در حوزه سلامت به درستی منعکس شود.

در ادامه دکتر پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد هم با تبریک روز پرستار ، گفت: به نمایندگی از مردم از همه تلاش‌ها و خدمات انجام شده تشکر می‌کنم.
وی همچنین از دکتر باذلی به خاطر انتقال معاونت بهداشت و کلینیک تخصصی به مجموعه بیمارستان سابق 22بهمن قدردانی کرد.

مهندس حسین‌زاده شهردار گناباد ضمن تبریک روز پرستار گفت: به عنوان یک شهروند، از زحمات، تلاشها و برخوردهای خوب مجموعه کادر درمانی بویژه پرستاران بیمارستان علامه بهلول گنابادی سپاسگزارم و به دلیل نواقصی که در حوزه پیرامونی و خیابان ورودی این بیمارستان وجود دارد، از مردم و مجموعه کارکنان بیمارستان عذرخواهی می‌کنم.