امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:54

بازدید اعضای بورد اتاق عمل از بیمارستان علامه بهلول گنابادی

جمعی از اعضای بورد اتاق عمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان علامه بهلول گنابادی بازدید کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در حاشیه برگزاری دومین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویی اتاق عمل کشور، دکتر حسن فرهمند، دکتر جمشید اسلامی، دکتر محمود فخری و دکتر لیلا ساداتی از اعضای بورد اتاق عمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، از اتاق‌های عمل این بیمارستان بازدید کردند.
در این بازدید که علاوه بر رئیس بیمارستان و سوپروایزر آموزشی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، رئيس و معاون آموزشي دانشكده پيراپزشكي و مدير گروه اتاق عمل دانشكده پرستاري نیز حضور داشتند، اعضای بورد اتاق عمل پس از بازدید قسمت‌های مختلف ضمن ابراز رضایت از وضعیت اتاق‌های عمل، نظرات و پیشنهاداتی ارائه کردند.