امروزجمعه, 02 اسفند 1398 02:32

برگزاری اولین دوره آموزشی تریاژ در بلایا و حوادث با مصدومین انبوه در دانشگاه

اولین دوره آموزش رسمی دستورالعمل جدید کشوری تریاژ در بلایا و حوادث با مصدومین انبوه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی گناباد گفت: در این دوره که به پیشنهاد واحد آموزش تخصصی اورژانس 115 و با همکاری مرکز آموزش مداوم دانشگاه در سالن همایش بیمارستان علامه بهلول گنابادی برگزار شد، پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستان با دستورالعمل جدید ابلاغی از سوی وزارت بهداشت با موضوع تریاژ در بلایا و حوادث با مصدومین انبوه آشنا شدند.
دکتر امین زمانی، مهمترین هدف برگزاری این دوره را تمرین، تقویت و ارتقای آمادگی به منظور آزمودن سیاست‌ها، برنامه‌ها و آموزش‌های ارائه شده به کارکنان عنوان کرد و افزود: این تمرین‌ها زمینه را برای افزایش شایستگی‌ها و توانمندی‌های مورد نیاز برای پاسخ به حوادث ایجاد می‌کند.
یادآور می‌شود، در این دوره یک روزه مطالب بر اساس آخرین دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توسط دکتر جواد باذلی دکترایی تخصصی سلامت در بلایا، دکتر امین زمانی متخصص طب اورژانس و آقایان مهدوی و اسماعیل‌زاده ارائه شد.