امروزجمعه, 02 اسفند 1398 03:09

تالار شهید سلیمانی بیمارستان علامه بهلول گنابادی افتتاح شد

همزمان با دهه مبارک فجر و چهلم شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، تالار بیمارستان علامه بهلول گنابادی که به نام این شهید نامگذاری شده است، افتتاح شد.

155

به گزارش وب‌دا، تالار شهید سلیمانی بیمارستان علامه بهلول گنابادی با 300 مترمربع زیربنا در طبقه اول بیمارستان احداث شده است تا برای برگزاری جلسات داخلی، کارگاه‌های آموزشی و ... پرسنل و دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد.
برای احداث و تجهیز این تالار اجتماعات که ظرفیت127 نفر دارد، 10 میلیارد ریال هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این مراسم گفت: با توجه به اینکه آغاز بکار غیررسمی این سالن با شهادت سردار سلیمانی مصادف شد، در همان دقایق ابتدایی انتشار این خبر، برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره این سردار شهید، تالار بیمارستان علامه بهلول را به نام ایشان مزین کردیم.
دکتر جواد باذلی اظهار امیدواری کرد که همه کسانی که از این تالار استفاده خواهند کرد به ویژه دانشجویان به عنوان آینده‌سازان مملکت، راه و روش و سلوک سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این مراسم با تبریک ایام الله دهه فجر و ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، از دکتر باذلی رئیس دانشگاه برای بزرگداشت نام و یاد سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی، قدردانی کرد و گفت: دکتر باذلی در همان اولین جلسه بزرگداشت شهید سلیمانی که پس از شهادت ایشان برگزار شد، اعلام کردند که این سالن را به نام این شهید بزرگوار نامگذاری می‌کنند که از این کار ارزشمند تشکر می‌کنم.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، دهه فجر را یادآور خدمات نظام اسلامی عنوان کرد و افزود: بخش بهداشت و درمان از جمله بخش‌هایی است که پس از انقلاب، رشد و توسعه چشمگیری یافته است.
وی با بیان اینکه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمات دولت‌های مختلف، تحولات اساسی در بخش‌های گوناگون ایجاد شده و دستاوردهای زیادی کسب شده است، یاد و خاطره شهید سلیمانی را گرامی داشت و افزود: امنیت کنونی ما مرهون فداکاری‌های شهدا است.