امروزیکشنبه, 17 فروردين 1399 05:42

قهرمانی تیم بیمارستان علامه بهلول در مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با قهرمانی تیم شاهین بیمارستان علامه بهلول گنابادی پایان یافت.

به گزارش وب‌دا، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مسابقات فوتسال درون‌دانشگاهی کارکنان دانشگاه، گرامیداشت دهه مبارک فجر امسال با عنوان"جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی"  در سالن ورزشی پوریا این دانشگاه برگزار شد.
دکتر محمودرضا متقی افزود: در این دوره از مسابقات، تعداد هشت تیم در دو گروه با هم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های شاهین بیمارستان علامه بهلول گنابادی و معاونت بهداشتی موفق به راهیابی به فینال شدند.
وی تصریح کرد: در دیدار نهایی، مسابقه تیم‌های شاهین بیمارستان و معاونت بهداشتی در وقت قانونی با نتیجه تساوی 2_2 پایان یافت و در ضربات پنالتی تیم‌ شاهین بیمارستان با نتیجه ۴ بر ۲ حریف را مغلوب و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند.
وی خاطرنشان کرد: در دیدار رده‌بندی تیم اورژانس بهلول با پیروزی مقابل تیم پردیس دانشگاه، عنوان سومی این رقابت‌ها را بدست آورد.