امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 07:41

ادامه روند عملیات ساخت بخش جدید مراقبت‌های ویژه(ICU) بیمارستان علامه بهلول گنابادی

عملیات بتن‌ریزی پدستال‌ها (ستون‌های بتنی کوچک) بخش جدید مراقبت‌های ویژه(ICU) بیمارستان علامه بهلول گنابادی انجام شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر دفتر فنی دانشگاه در این باره گفت: با توجه به کمبود فضای فیزیکی و تخت‌های مراقبت‌های ویژه (ICU) بیمارستان علامه بهلول گنابادی، گزینه‌های مختلفی در مورد مکان جدید این بخش در بیمارستان پیشنهاد شد که در نهایت پس از جلسات کارشناسی متعدد، تصمیم برآن شد که در طبقه پنجم بلوک D بیمارستان، این بخش با فضایی حدود 810 متر و ظرفیت 17 تخت احداث شود.
مهندس علی اکبر یعقوبی با بیان اینکه سازه بیمارستان یک سازه بتنی است که از طبقه زیرزمین شروع و هفت طبقه روی آن ساخته شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمارستان فعال است و امکان تردد روزانه ماشین‌آلات بتنی در محوطه بیمارستان وجود ندارد، برای بخش جدید، این سازه را به فلزی تغییر دادیم تا بعد از عملیات بتن‌ریزی، سازه فلزی نصب و وارد مرحله نازک کاری خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که در 6 ماه آینده شاهد افتتاح و راه‌اندازی بخش جدید ICU بیمارستان علامه بهلول گنابادی باشیم.
وی در پایان از تلاش و حمایت‌های دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در جهت تامین منابع مالی این پروژه و همچنین کمک‌های خیر ارجمند دکتر علی مهدیزاده شهری که تا کنون مبلغ 5 میلیارد ریال به این پروژه کمک کرد، قدردانی نمود.