امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:17

حضور جمعی از اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم ارتحال امام (ره)

بسیجیان پایگاه مقاومت القدر و کانون بسیج جامعه پزشکی به همراه جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم در بسيت و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خميني (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی عزاداری کردند.
به گزارش وب‌دا، جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، اساتید و کارکنان دانشگاه در قالب یک هیأت سینه‌زنی، مسیر میدان غدیر تا میدان امام خمینی(ره) را به عزاداری پرداختند و ضمن تجدید میثاق با امام شهدا و شهیدان، با مقام عظمای ولایت تجدید پیمانی دوباره بستند.
در این مراسم معنوی که اقشار مختلف مردم از جمله ایثارگران، بسیجیان، کارمندان ادارات، ورزشکاران، هنرمندان و اصناف در قالب هیات های عزاداری سینه زنی از نقاط مختلف شهرستان به حرکت در آمدند، پس از سینه زنی و نوحه‌سرایی در فراق ملکوتی پیر جماران، در محل میدان امام خمینی(ره) تجمع کردند.
فرماندار گناباد در جمع عزادارن روح اله، با اشاره به تأکیدات امام راحل مبنی بر پشتیبانی از ولایت فقیه گفت: اقدامات شما در برپایی هیئت‌های عزاداری و سینه‌زنی برای سالگرد ارتحال امام یک حرکت کم‌نظیر در کشور و نمونه واقعی تجدید میثاق با ولایت است.
صائمی‌فرد، ضمن تسلیت ایام رحلت جانگذار رهبر کبیر انقلاب اسلامی گفت: امروز دوست و دشمن اذعان می‌کنند که دنیا بعد از انبیاء و اولیای الهی، مجاهدی عالیقدر، مبارزی کم‌نظیر، عالمی اندیشمند، حکیمی فرزانه و رهبری بزرگ مثل امام خمینی(ره) به خود ندیده است.
وی بیان کرد: هر آنچه که امروز از حیث امنیت، جایگاه اجتماعی و ارزش‌های فراوانی که به آن اعتقاد داریم، به دست آورده‌ایم، از امام خمینی(ره) است.
فرماندار گناباد، در ادامه به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: یکی از مصادیقی که رهبر معظم انقلاب، امسال را به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت عنوان کردند، همین انتخابات پیش‌رو است که بسیار سرنوشت‌ساز می‌باشد.
وی با اشاره به تحولات و حوادث در حال وقوع در کشورهای منطقه، انتخابات امسال را بسیار حیاتی برشمرد و افزود: ملت عزیز ایران با فهم و درک دقیق موقعیت، با حضور پرشور در صحنه انتخابات و رأی حداکثری خود، اتحاد، هوشیاری، عزت و دشمن‌شناسی خود را به رخ جهانیان خواهند کشید.
وی به تفاوت انتخابات در ایران با سایر کشورها پرداخت و گفت: اساس و تفاوت انتخابات کشور ما با دیگر جوامع در این است که در ایران، هم نامزدهای محترم و هم ملت آگاه و همیشه در صحنه ایران، حضور در عرصه انتخابات را یک تکلیف شرعی می‌دانند.
فرماندار گناباد، قانون‌مداری، اخلاق‌مداری و مردم‌سالاری دینی را به عنوان سه شاخص اصلی انتخابات عنوان کرد و افزود: قانون در انتخابات حرف اول و آخر را می‌زند و همه باید مجری و مطیع قانون باشیم.
صائمی‌فرد با بیان اینکه در تعالیم دینی ما، احترام مومن و حرمت یک انسان با حرمت کعبه برابر است، اظهار کرد: حفظ حریم و حرمت همه در انتخابات واجب است و نباید در هیچ بخش و عرصه‌ای شاهد بداخلاقی باشیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که ملت ایران با حضور همگانی و رأی قاطع خود در این جشن و مانور ملی، انسجام ملی خود را به رخ جهانیان و همه کسانی که در منطقه به فکر قطعه قطعه کردن کشورهای مسلمان هستند، خواهند کشید.
شایان ذکر است پخش كليپ و مستند روح ا... و پذیرایی عزاداران با شربت در جلو ستاد مرکزی دانشگاه واقع در ميدان غدير از ديگر برنامه هاي دانشگاه در گراميداشت سالگرد ارتحال امام راحل (ره) بود که به همت کانون بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر انجام شد.