امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:48

داوطلبان گنابادی کنکور سراسری 94، در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آزمون می‌دهند

آزمون سراسری سال 1394 همزمان با سراسر کشور و با شرکت داوطلبان شهرستان گناباد در دانشگاه علوم پزشکی برگزار می‌شود.
به گزارش وب‌دا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری این آزمون گفت: آزمون سراسری طبق برنامه اعلام شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و همزمان با سراسر کشور، روزهای 21 و 22 خردادماه در پردیس دانشگاه برگزار می‌شود.
دکتر علی محمدپور افزود: تمام داوطلبان در یک حوزه اصلی که دانشگاه علوم پزشکی گناباد عهده‌دار آن است، در قالب گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، هنر، علوم تجربی، زبان های خارجی و علوم انسانی به رقابت می‌پردازند.

بیشترین شرکت کننده کنکور در گروه علوم تجربی
وی با اشاره به رشد شرکت‌کنندگان گروه علوم تجربی گفت: در کنکور امسال، 750داوطلب در این گروه آزمایشی شرکت دارند که بیش از 48درصد تعداد کل داوطلبان را شامل می‌شود.
وی با اشاره به کاهش 10 درصدی تعداد داوطلبان شهرستان گناباد در آزمون سراسری امسال نسبت به سال گذشته اظهار داشت: سال گذشته 1714 داوطلب در کنکور سراسری شرکت کردند که این تعداد در کنکور امسال به 1540 نفر کاهش یافته است.
وی افزود: از مجموع شرکت کنندگان آزمون سراسری، 750 داوطلب در گروه علوم تجربی،  180داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی، 247 داوطلب در گروه علوم انسانی ، 208داوطلب در گروه زبان های خارجی و 155داوطلب در گروه هنر با هم به رقابت خواهند پرداخت.

57/3 داوطلبان آزمون سراسری گناباد زن و 42/7 داوطلبان مرد هستند
وی با بیان اینکه در آزمون سراسری امسال، 1540 داوطلب از شهرستان گناباد در 5 گروه آزمایشی  و در دو گروه خواهران و برادران شرکت دارند، تصریح کرد: از این تعداد 882 داوطلب معادل 57/3 درصد داوطلبان زن و 658 داوطلب معادل 42/7 داوطلبان مرد هستند.
وی، کاهش روزهای برگزاری آزمون از 3 به 2 روز را از مهمترین تغییرات امسال آزمون سراسری برشمرد و گفت: در نخستین روز برگزاری آزمون سراسری امسال که صبح پنجشنبه 21خردادماه برگزار خواهد شد، دواطلبان گروه علوم ریاضی و فنی در دانشکده پزشکی و داوطلبان گروه علوم انسانی در دانشکده‌های پرستاری و مامایی و بهداشت با هم به رقابت می‌پردازند.
آقای دکتر محمدپور افزود: آزمون گروه هنر نیز با شرکت 155 داوطلب، عصر روز پنجشنبه در ساختمان دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه رقابت 208 داوطلب گروه زبان‌های خارجی عصر روز جمعه 22 خردادماه در دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد، افزود: با توجه به تعداد بالای داوطلبین گروه علوم تجربی، 444 داوطلب زن این گروه در دانشکده‌های پرستاری مامایی و بهداشت و 306 داوطلب مرد در دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

آغاز فعالیت باجه رفع نقص، از سه شنبه 19خردادماه در ستاد مرکزی دانشگاه
دکتر محمدپور با اشاره به آغاز فعالیت باجه رفع نقص کنکور سراسری از صبح امروز سه‌شنبه 19خردادماه گفت: باجه رفع نقص با حضور نماینده سازمان سنجش در محل طبقه اول ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی واقع در میدان غدیر، در دو نوبت صبح و عصر آماده پاسخگویی به داوطلبان است.
وی از داوطلبین خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تناقض در اطلاعات درج شده در کارت شرکت در جلسه کنکور، برای رفع نقص به این محل مراجعه نمایند.
وی با اشاره به اهمیت و حساسیت برگزاری این آزمون گفت: از مدت‌ها قبل مجموعه حوزه ریاست و همه معاونت های مختلف برنامه ریزی ها و اقدامات گوناگونی در راستای ایجاد فضایی امن، راحت ، سالم و بدون استرس برای داوطلبان انجام دادند.
وی با اشاره به تجربه دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری آزمون سراسری، افزود: هماهنگی های لازم با سایر مسئولین و ارگان‌ها از جمله فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اطلاعات، اورژانس 115، اداره ها و شرکت های برق، مخابرات، آب و فاضلاب، شهرداری و آتش نشانی صورت گرفته و تمهیدات لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون پیش‌بینی شده است.

فراهم نمودن امکانات و شرایط رفاهی برای داوطلبین و خانواده‌های محترم
وی افزود: در جهت رفاه حال داوطلبین محترم، سرویس‌های ایاب و ذهاب برای تردد آنها از پنج نقطه میدان  امام خمینی(ره)، دانشگاه پیام نور، میدان آزادگان، نوقاب و بیدخت و مسیرهای منتهی به پردیس دانشگاه، ساعت 6 صبح و ساعت13عصر حضور خواهند داشت و در برگشت نیز کار جابجایی آنها را انجام خواهند داد.
وی تصریح کرد: در همین راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته با فرمانداری، وسایل نقلیه عمومی و تردد درون شهری نیز در دو روز برگزاری آزمون در مسیرهای مختلف داخل شهر به سمت پردیس دانشگاه فعال خواهند بود.
وی با اشاره به برپایی ایستگاه صلواتی همزمان با برگزاری آزمون سراسری در جلوی پردیس دانشگاه گفت: با توجه به اینکه تعدادی از داوطلبین از شهرها و روستاهای اطراف به همراه والدین خود حضور می‌یابند، با برپایی چادرهایی، مکان مناسبی جهت استراحت آنها فراهم شده است.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبین گنابادی شرکت کننده در آزمون سراسری، تصریح کرد: تلاش شده است تا با فراهم کردن فضای فیزیکی مناسب و تامین همه شرایط بهداشتی، سرمایشی و تهویه مطلوب، فضایی آرام و مناسب برای این رقابت علمی فراهم شود و داوطلبین بتوانند با آرامش خاطر در این آزمون شرکت کنند.
وی همراه داشتن کارت شناسایی معتبر را برای حضور در جلسه ازمون الزامی عنوان کرد و افزود: داوطلبین محترم از آوردن هرگونه وسیله اضافی خودداری کنند چراکه از ورود آنها جلوگیری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع برای برگزاری این آزمون بالغ بر147 نفر عوامل اجرایی شامل مسئولین حفاظتی و امنیتی، مخزن سؤالات، مدیران، رابطان، مراقبان و نیروهای خدماتی همکاری خواهند داشت.