امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:55

بازدید مهندس صفایی، عضو هیأ ت امناء دانشگاه از پروژه‌های دانشگاه

مهندس صفایی، عضو هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از پروژه‌های عمرانی این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، مهندس حسین صفایی، عضو هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث علامه بهلول، از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه قرار گرفت.
در این بازدید که رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، معاون فرهنگی دانشجوئی و مدیران مالی و بودجه نیز حضور داشتند، مهندس یعقوبی مدیر فنی دانشگاه به تشریح اقدامات انجام شده و در دست اقدام در این پروژه پرداخت.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون این پروژه 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: کار احداث این بیمارستان آموزشی درمانی از سال 1388 در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع شروع شد.
وی  با بیان اینکه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول با 25 هزار متر مربع زیربنا در شش طبقه احداث شده است، اظهار امیدواری کرد که در نیمه دوم امسال، شاهد تکمیل این پروژه باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در حاشیه این بازدید گفت: پیگیری‌های لازم برای تهیه تجهیزات پزشکی و وسایل مرتبط با بیمار با وزارت متبوع انجام شده و با اتمام عملیات اجرایی این بیمارستان، تجهیزات مورد نیاز خریداری و نصب می‌گردد تا از همان ابتدا، خدمات تشخیصی و درمانی با کیفیت و کامل به مراجعین و بیماران ارائه شود.
دکتر احمدی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر 280میلیارد ریال برای احداث این بیمارستان هزینه شده است، گفت: برای تکمیل ابنیه و تاسیسات آن به 120 میلیارد ریال دیگر نیاز است.
وی با بیان اینکه برای خرید تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان، 300 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است، اظهار داشت: این بیمارستان شامل بخش‌های داخلی، اطفال، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم، جراحی، ارتوپدی، ارولوژی، زایشگاه، دیالیز، اتاق عمل، CCU، ICU، رادیولوژی، اعصاب و روان و درمانگاه‌های تخصصی است.
مهندس صفایی در ادامه با حضور در پردیس دانشگاه، از روند عملیات اجرایی پروژه خوابگاه دانشجویی فجر2 بازدید کرد.
مدیر دفتر فنی دانشگاه در حاشیه این بازدید ضمن تشریح وضعیت پروژه گفت: پروژه خوابگاه دانشجویی فجر2 از تیرماه سال 91 آغاز شد و پس از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 92 تعطیل شد اما خوشبختانه با جذب سی و پنج میلیارد ریال اعتبار در انتهای سال 92، عملیات اجرایی آن مجددا از خردادماه سال93آغاز شد که هم اکنون حدود 90درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مهندس یعقوبی با بیان اینکه این خوابگاه دانشجویی با زیربنای 4700 متر مربع در پنج طبقه احداث می شود،  افزود: این خوابگاه شامل چهار طبقه مسکونی و هر طبقه دارای ظرفیت اسکان 75 دانشجو در 18 اتاق است.
وی، نمازخانه، کتابخانه، نت لب، اتاق فرهنگی، اتاق مهمان، اتاق تلویزیون و ... را از امکانات دیگر این خوابگاه دانشجویی 300 نفره برشمرد.
وی اظهار امیدواری کرد که با تکمیل و تجهیز این پروژه، از مهرماه امسال با ادغام با خوابگاه فجر1 به عنوان مجتمع خوابگاهی دانشجویی دختران مورد استفاده و بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید