امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:23

اهداء لوح تبریک رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور به رئیس دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، لوح تبریک حجت‌الاسلام محمدیان را به دکتر احمدی رئیس دانشگاه اهدا کرد.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، با اهدا بسته فرهنگی و لوح تبریک، روز استاد را به تعدادی از روسای دانشگاه‌های کشور تبریک گفت.
در همین راستا و با عنایت به همکاری ارزنده دکتر احمدی با مجموعه دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، پیام تبریک و بسته فرهنگی اهدایی از سوی حجت‌الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، همزمان با جلسه برنامه ریزی طرح ضیافت اندیشه اساتید، توسط حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به وی اهدا شد.