امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:37

جلسه توجیهی برگزاری آزمون سراسری 94 برگزار شد

جلسه توجیهی برگزاری آزمون سراسری 94 ، با حضور عوامل اجرایی در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، طالبی نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری آزمون سراسری سال 94 در شهرستان گناباد، با اشاره به بازدیدهای قبلی خود از این دانشگاه و سایر حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری، از تمهیدات و امکانات پیش‌بینی شده در این دانشگاه برای برگزاری آزمون سراسری امسال قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه فضای مناسبی برای برگزاری هرچه بهتر آزمون سراسری فراهم شده است.
دکتر محمدپور، نماینده تام الاختیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری این آزمون نیز به تشریح اقدامات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پرداخت و افزود: همه امکانات و شرایط لازم برای برگزاری مطلوب و مناسب این رقابت علمی فراهم شده است.
وی در ادامه، نکات ضروری و توصیه‌های لازم برای مراقبین و عوامل اجرایی را تشریح و ایجاد محیطی آرام و مناسب را برای برگزاری آزمون سراسری مورد تاکید قرار داد.
مهدوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناباد هم با اشاره به بازدید سال گذشته خود از روند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خوشبختانه با برنامه‌ریزی و فراهم نمودن شرایط لازم شاهد برگزاری آزمون موفقی در سال گذشته بودیم.
وی افزود: یکی از اقدامات خوبی که امسال با همکاری و تعامل خوب دانشگاه علوم پزشکی گناباد قبل از آزمون سراسری اجرا شد، برگزاری شبیه‌سازی کنکور در این دانشگاه بود که داوطلبان گنابادی در شرایط مشابه کنکور و در همان فضاها و ساختمان‌ها، در آزمون آزمایشی شرکت کردند.
وی با بیان اینکه استرس یکی از عوامل کاهش موفقیت داوطلبان است، تصریح کرد: به همان اندازه‌ای که استرس قبل از برگزاری آزمون در مطالعه و بازدهی دانش‌آموزان مضر است، وجود استرس در حین برگزاری نیز در موفقیت آنان اثر نامطلوبی دارد که ضروری است تا عوامل برگزارکننده با رعایت همه مسائل،  دقت کافی و رفتار مناسب، از بروز هر نوع استرسی در آنها خودداری کنند.
یادآور می‌شود؛ بالغ بر147 نفر عوامل اجرایی شامل مسئولین حفاظتی و امنیتی، مخزن سؤالات، مدیران، رابطان، مراقبان و نیروهای خدماتی در برگزاری آزمون سراسری سال 94 که روزهای 21 و 22 خردادماه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزاری می‌شود، همکاری خواهند داشت.