امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:56

رقابت بیش از 500 نفر در نخستین روز آزمون سراسری94 در گناباد

اولین روز از چهل و پنجمین کنکور سراسری، امروز 21خردادماه، همزمان با سراسر کشور با حضور 582 داوطلب در شهرستان گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، کنکور سراسری ۹۴ صبح امروز، پنجشنبه 21خردادماه، با برگزاری آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشکده‌های پزشکی، پرستاری مامایی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد. همچنین عصر امروز 21خردادماه، آزمون گروه آزمایشی هنر در دانشکده پزشکی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، 958 داوطلب گنابادی فردا، جمعه 22 خردادماه، در دو نوبت صبح و عصر در آزمون گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و زبان‌های خارجی شرکت می‌کنند.
یادآور می‌شود؛ در آزمون سراسری 94، تعداد ۸۷۷ هزار و ۸۳۵ نفر در ۳۶۵ شهرستان و بخش کشور و ۱۷ کشور خارجی در 5 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی با هم به رقابت می‌پردازند.