امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 10:14

بازدید مسئولان از روند برگزاری چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر کیان‌مهر معاون آموزشی دانشگاه و آقای محمدی معاون فرماندار،  از روند برگزاری چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری در شعبه ثابت اخذ رای در بیمارستان 22 بهمن گناباد بازدید کردند.
به گزارش وب‌دا، چهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌های نظام پرستاری،  از ساعت 8 صبح روز جمعه 29 خردادماه به طور همزمان در 118 حوزه مختلف در سراسر کشور آغاز شده و تا ساعت 18 ادامه دارد.
معاون درمان و رئیس ستاد اجرایی چهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌های نظام پرستاری گناباد در حاشیه این بازدید گفت: در این دوره از انتخابات، 22 نفر از کادر پرستاری مشمول قانون سازمان نظام پرستاری اعلام کاندیداتوری کردند که از این بین، 9 نفر به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره‌ نظام پرستاری گناباد انتخاب خواهند شد.
دکتر اکبری افزود: در حوزه انتخابیه گناباد، دو شعبه ثابت و سیار اخذ رای پیش‌بینی شده است که صندوق ثابت در بیمارستان 22بهمن و صندوق سیار از ساعت 11-8 در بیمارستان‌ آیت ا... مدنی بجستان و از ساعت 18-12 در بیمارستان 15 خرداد بیدخت کار رای‌گیری را انجام خواهند داد.
جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید