امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:19

چهارمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه آغاز شد

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و شورای هم‌اندیشی اساتید دانشگاه، چهارمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه که در سالن ابن‌سینا این دانشگاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفتم تیرماه سالروز شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یارانش، تقویت سطح دینی و معرفت‌افزایی استادان را ضروری دانست و گفت: منابع دینی و مذهبی ما از نظر معارف اخلاقی به‌قدری غنی است که نیازی به استفاده از منابع دیگری نداریم.

دکتر رضا احمدی با بیان اینکه منابع دینی ما سرشار از نکته‌های اخلاقی و رفتاری است، افزود: منابع دینی ما همچون قرآن، نهج‌البلاغه، نهج‌الفصاحه و .... سرشار از نکته‌های اخلاقی و رفتاری است که باید آنها را در زندگی خود بکار بندیم.

وی با بیان اینکه علاوه بر منظر دینی، از لحاظ تاریخی هم می‌توان اخلاق را بررسی کرد، گفت: در سوگندنامه بقراط که مربوط به سده پنجم قبل از میلاد است، مسائل و نکات اخلاقی همچون، تلاش در جهت مداوای بیماران، حرکت در جهت منافع بیمار، رازداری، محترم شمردن حرمت همکاران و تلاش در جهت ارتقاء سطح علمی خود به چشم می‌خورد.

دکتر احمدی افزود: اجازه گرفتن قبل از ورود به حوزه دیگران، آرام سخن گفتن، سلام گفتن قبل از داخل شدن، جواب سلام دادن با عبارتی بهتر از سلام، احترام به مجلس و احسان به پدر و مادر از جمله نکات اخلاق مهم توصیه شده در حیطه فردی و خانوادگی است.

وی با بیان اینکه در حیطه شغلی، اخلاق حرفه ای، سبک چگونه زیستن و چگونه رفتار کردن در یک تحقیق یا محیط تخصصی را در قالب اخلاق در پژوهش و اخلاق پزشکی به ما می‌آموزد، گفت: اخلاق در مسئولیت بخش عمده‌ای از دانش مدیریت است.
دکتر احمدی ابراز امیدواری کرد که استادان دانشگاه ضمن بهره‌مندی کامل از مطالب مطرح شده در این دوره آموزشی، بتوانند در تربیت نسل متخصصی که معتقد و عامل به اخلاق اسلامی باشند، گام بردارند.

یادآور می‌شود؛ چهارمین دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و شورای هم‌اندیشی اساتید در این دانشگاه، با موضوع اخلاق علمی و حرفه‌ای سطح 2 به مدت 4 روز در سالن ابن‌سینا پردیس این دانشگاه برگزار می‌شود.