امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:20

وزارت بهداشت در نمایشگاه بین المللی قرآن خدمات مشاوره تغذیه‌ای می‌دهد

بخش تغذیه غرفه وزارت توسط دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی(ارشد و دکتری) دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اداره می‌شود و با همکاری اساتید این رشته، در ساعات خاصی خدمات مشاوره تغذیه به مراجعین ارائه می‌شود.

به گزارش وب دا؛ امسال نیز به رسم سالیان گذشته در ایام پر خیر و برکت ماه مبارک رمضان، نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شده و در حال برگزاری است. این نمایشگاه امسال در باغ موزه دفاع مقدس  از 7 رمضان شروع و تا 27 این ماه پر فیض مصادف با سه شنبه 23 تیرماه ادامه دارد.

در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حدود 60 متر به غرفه وزارت بهداشت اختصاص داده شده است که مدیریت این غرفه بر عهده مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت است. این فضا به چهار بخش تقسیم شده و در هر بخش خدمات خاصی ارائه می‌شود.

یکی از این بخش‌ها بخش مشاوره تغذیه‌ای است که توسط دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی(ارشد و دکتری) دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اداره می‌شود و با همکاری اساتید این رشته، در ساعات خاصی خدمات مشاوره تغذیه به مراجعین ارائه می‌شود.

مینا عبداللهی دانشجوی دکترای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران به معرفی بخش تغذیه این غرفه پرداخت و گفت: افرادی که به بخش مشاوره تغذیه غرفه وزارت بهداشت مراجعه می‌کنند بر حسب مشکلاتی که در زمینه تغذیه، سوالاتی که در مورد الگوی غذایی مناسب و یا نیاز به توصیه و مشاوره کلی تغذیه‌ای دارند از خدمات مشاوره‌ای این بخش بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: ابهامات و پرسش هایی در ذهن مردم جامعه از جمله مصرف روغن پالم، سبک مناسب تغذیه‌ای، عادات غذایی و دیگر مسایل مربوط به تغذیه مناسب وجود دارد که توسط مشاورین تغذیه به آنها پاسخ داده می‌شود.

این کارشناس ارشد تغذیه در خصوص دیگر خدمات تغذیه‌ای ارائه شده در غرفه وزارت بهداشت گفت: علاوه بر مشاوره تغذیه، پاسخگویی به سوالات و رفع ابهامات، خدمات دیگری مثل توزیع مجلات علمی و پمفلت‌های آموزشی بین مراجعین، اندازه گیری قد و وزن و محاسبه شاخص توده بدنی (BMI) نیز به مراجعین ارائه می شود.