امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:37

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی در راهپیمایی روز جهانی قدس

جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اعضاء هیأت علمی، اساتید، پزشکان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، همگام با سایر مردم همیشه درصحنه شهرستان در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
به گزارش وب‌دا، شرکت کنندگان در این راهپیمایی، مسیر میدان آزادگان تا مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) را پیمودند و با شعارهای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا ، امروز روز مرگ استکبار است پیروزی اسلام آشکار است، امروز روز ذلّت آمریکا است پایان اقتدار خودکامه ها است، ضمن محکوم کردن جنایات غیرانسانی و حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی، خواستار آزادی قدس شریف از چنگال اشغالگران شدند.
راهپیمایان روز قدس یک بار دیگر با حضور باشکوه و حماسی خود، ولایت پذیری و پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) را به نمایش گذاشتند و با رهبر معظم انقلاب تجدید پیمان نمودند.
در پایان این راهپیمایی در محل مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره)، بیانیه سراسری روز جهانی قدس قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای ا... اکبر، مفاد آن را تایید کردند.
فرماندار گناباد در پایان این راهپیمایی، از انتفاضه به عنوان استراتژی و مدل مقاومت فلسطینی‌ها برای ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی یاد کرد و گفت: انتفاضه اگرچه به لحاظ لغوی به معنای طغیان و جوشش است ولی در ادبیات سیاسی فلسطین معنای ایستادگی و مقاومت غیرمسلحانه در برابر رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی را دارد، ضمن اینکه مقاومت فلسطین، مقاومت اسلام بوده و امروز رهایی فلسطین یکپارچگی و اتحاد همه ملت‌های مسلمان را می‌طلبد.
موسی‌الرضا صائمی‌فرد از قدس به عنوان جغرافیای عشق مسلمانان یاد کرد و افزود: همه مسلمانان جهان درس ایستادگی و مقاومت را از سید و سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) آموخته‌اند و همواره شعار هیهات مناالذله را سر می‌دهند.
وی، حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس را معنابخشیدن به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: حضور باشکوه مردم در این راهپیمایی و فریاد خشم و انزجار علیه رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونیستی، خواب آرام را از چشمان آن‌ها خواهد گرفت.
فرماندار گناباد اظهار کرد: هر لحظه از عمر ما باید پاسداری از ارزش‌های قدس که قبله اول مسلمانان و قلب تپنده کنونی جهان اسلام است، باشد.
صائمی‌فرد ابراز کرد: روز قدس روز حکومت اسلامی و تضمین پیروزی فلسطینی‌ها است چراکه امروز فلسطین به الگوی مقاومت و ایستادگی مسلمانان جهان تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه اسرائیل با اشغال فلسطین آرام نخواهد گرفت، به ظلم‌ستیزی و حمایت از مظلومان و محرومان توسط ائمه اطهار(ع) اشاره کرد و گفت: همه ملت‌ها مسلمان باید به خود بیایند و با وحدت و همبستگی در مقابل کفر و استکبار جهانی تا پیروزی نهایی، مقاومت و ایستادگی کنند.