امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:40

بازدید نماینده مجلس از بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث

نماینده شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از بیمارستان 200 تختخوابی در حال احداث علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام دکتر رجایی نماینده شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی به همراه دکتر احمدی رئیس دانشگاه، دکتر تجددی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر اکبری معاون درمان، آقای علی‌اکبری مسئول دفتر نماینده، مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی دانشگاه و آقای کرامتی مدیر روابط عمومی با حضور در طبقات و بخش‌های مختلف این بیمارستان در حال احداث، از نزدیک در جریان وضعیت اجرایی پروژه قرار گرفتند.

مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی دانشگاه و پیمانکاران پروژه در حاشیه این بازدید، در خصوص اقدامات انجام شده و میزان پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان 200 تختخوابی علامه بهلول گنابادی توضیحاتی ارائه کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیلک کنید