امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:53

بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه‌ دانشجویی در حال احداث فجر 2

رئیس دانشگاه با حضور در پردیس، از روند عملیات اجرایی پروژه خوابگاه دانشجویی در حال احداث فجر 2 بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، در این بازدید که مدیران حراست و روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند، مهندس یعقوبی مدیر دفتر فنی ضمن تشریح اقدامات انجام شده، گزارشی از وضعیت موجود و کارهای مختلف در حال اجرا ارائه کرد.
دکتر احمدی ضمن بازدید از بخش‌ها و طبقات مختلف این پروژه، با اشاره به کمبود فضای خوابگاهی، بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی این پروژه تاکید کرد و گفت: باید هرچه سریعتر کارهای ساختمانی این خوابگاه به اتمام برسد تا با فراهم کردن امکانات و شرایط لازم، زمینه حضور دانشجویان در این خوابگاه از مهرماه امسال مهیا شود.
مدیر دفتر فنی هم گفت: کار احداث خوابگاه دانشجویی فجر2، از تیرماه سال 91 آغاز شد و پس از 20 درصد پیشرفت فیزیکی در سال 92 تعطیل شد اما خوشبختانه با جذب 35 میلیارد ریال اعتبار در انتهای سال 92، عملیات اجرایی آن مجددا از خردادماه سالجاری آغاز شد که امیدواریم تا پایان مردادماه به اتمام برسد.
مهندس یعقوبی با بیان اینکه این خوابگاه دانشجویی با زیربنای 4700 متر مربع در پنج طبقه احداث می شود،  افزود: این خوابگاه شامل چهار طبقه مسکونی و هر طبقه دارای ظرفیت اسکان هفتاد و پنج دانشجو در هجده اتاق است.
وی، نمازخانه، کتابخانه، نت لب، اتاق فرهنگی، اتاق مهمان، اتاق تلویزیون و ... را از امکانات دیگر این خوابگاه دانشجویی سیصد نفره برشمرد.

جهت مشاهده تصاویر کلیلک کنید