امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:58

نخستين جشنواره بين‌المللي نقاشي كودكان بيمار برگزار می شود/ مهلت ارسال آثار اول شهريور 94

نخستين جشنواره بين‌المللي نقاشي كودكان بيمار همزمان با روز جهاني پزشك با موضوع «سلامتي» برگزار مي شود.

به گزارش وب دا؛ گروه سلامت و هنر دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران در نظر دارد در حمايت از سلامت روان كودكان بيمار نخستين نمايشگاه و جشنواره بين‌المللي نقاشي كودكان بيمار را برگزار كند.

بر اساس این گزارش تمامي كودكان و نوجوانان زير 18 سال كه در طول عمر خود حداقل يك بار در بيمارستان بستري‌شده‌اند يا در حال حاضر نيز دچار هر نوع بيماري مزمن هستند، مي توانند در اين جشنواره شركت كنند.
مهلت ارسال آثار اول شهريورماه سال جاري است و علاقه مندان مي توانند آثار خود را به نشاني تهران، انتهاي بلوار كشاورز، خيابان دكتر قريب، بعد از بيمارستان امام خميني (ره)، مركز طبي كودكان- دبيرخانه نخستين جشنواره بين المللي نقاشي كودكان ارسال و يا به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ايميل نمايند.
گفتنی است از ميان آثار دريافتي و داوري آن‌ها، 200 اثر براي نمايش در تاريخ 16 مهر 1394 همزمان با روز جهاني كودك به نمايش در مي آيد و اين آثار در كتاب جشنواره نيز به چاپ خواهد رسيد. در ضمن از ميان اين 200 اثر نيز 10 اثر به‌عنوان آثار برگزيده انتخاب و به برگزيدگان جوايز ويژه اي اهداء خواهد شد.