امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:57

پيام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت روز پزشك

پیام دکتر احمدی رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک
بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسيدن يكم شهريور ماه سالروز میلاد حکیم و فیلسوف بزرگ ايراني، ابوعلي سينا و روز پزشك را كه امسال با دهه پر خیر و برکت کرامت مقارن شده است، به همه پزشكان، پيراپزشكان و خانواده بزرگ پزشكي كشور تبريك مي‌گويم.
حسن انتخاب زادروز شخصيتی همچون ابن سينا به عنوان روز پزشك، فرصت مغتنمي است تا ضمن ارج‌نهادن به تلاش ارزشمند و ایثارگرانه قشر فرهیخته پزشکی، از خدمات حیات‌بخش آنان كه از مصاديق آيه كريمه «و من احياها فكانما احياالناس جميعا» است قدردانی نماییم.
امیدوارم که متخصصان گرامی و پزشکان محترم ضمن تلاش در جهت حفظ و ارتقاء سلامت مردم، با تدابیر شایسته و علمی، تلاش، از خود گذشتگي و آراستگي به عالي‌ترين صفات اخلاقي، معنای حقیقی طبیب که از اسماء حسنای الهی است را به‌درستی محقق سازنند.
اينجانب با گراميداشت و تبريك مجدد روز پزشك به همه جامعه پزشکی، از درگاه خداوند متعال سلامتی، سعادت، توفيق روزافزون و سرافرازي همه پزشكان را در ارائه خدمات شايسته به مردم عزیز مسئلت مي‌نمايم.

دكتر رضا احمدی