امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 04:20

دانش‌آموزان گنابادی روز پزشک را تبریک گفتند

جمعی از دانش‌آموزان دختر شهرستان گناباد به نمایندگی از دانش‌آموزان شهرستان گناباد با حضور در دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، روز پزشک را تبریک گفتند.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این دیدار ضمن قدردانی از دانش‌آموزان، معلمین و مدیران آموزش و پرورش، بر ضرورت تقویت همکاری‌های دانشگاه و آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: با توجه به افزایش بیماری‌های غیرواگیر، ارائه آموزش‌های بهداشتی در زمینه‌های مختلف در جهت تغییر و اصلاح سبک زندگی برای دانش‌آموزان بسیار ضروری است.

دکتر رضا احمدی با بیان اینکه همه افراد متخصص در بخش‌ها و شغل‌ها و تخصص‌های مختلف از جمله پزشکی مدیون زحمات و تلاش‌های ایثارگرایانه معلمین هستند، خطاب به دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: باید از فرصت جوانی و تحصیل برای کسب مدارج عالی علمی و اخلاقی بهره بگیرید تا بتوانید در آینده افراد متخصص، متعهد، مفید و خدمت‌گذاری برای جامعه باشید که کسب این موفقیت‌ها بهترین قدردانی و مایه فخر و مباهات معلمین شما خواهد بود.

دکتر احمدی وجود دانشگاه علوم پزشکی گناباد را یک فرصت خوب برای دانش‌آموزان این شهرستان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه امسال 15 دانشجوی بومی در رشته پزشکی در این دانشگاه پذیرفته می‌شوند که علاوه بر اینکه یک فرصت و امتیاز خوب برای دانش‌آموزان بومی است موجب می‌شود تا در آینده و پس از پایان دوره تحصیلی به عنوان پزشکان بومی در خدمت همشهریان عزیز و شریف خود باشند.

در ابتدای این دیدار که مدیر کانون فرهنگی تربیتی شهید بهشتی و جمعی از مدیران آموزش و پرورش شهرستان گناباد نیز حضور داشتند، آقای سالاری معاون پرورشی و تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش گناباد ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده توسط مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، از تلاش‌ها و همکاری‌های ارزنده دکتر احمدی با آموزش و پرورش قدردانی کرد.
وی تعامل و همکاری آموزش و پرورش با دانشگاه علوم پزشکی بویژه در حوزه بهداشت را موجب حفظ و ارتقای سلامت جامعه دانست و خاطرنشان کرد: توجه به مسائل بهداشتی و ارائه آموزش‌های لازم به دانش‌آموزان ضمن حفظ سلامت آنها، موجب گسترش مسائل و نکات بهداشتی و حفظ و ارتقای سلامت خانواده‌ها و در نتیجه جامعه می‌شود.