امروزشنبه, 27 مهر 1398 08:21

برنامه‌های بزرگداشت هفته دولت در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه آغاز شد

مراسم آغاز برنامه‌های گرامیداشت هفته دولت در شهرستان گناباد با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس و در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با قرائت زیارت عاشورا در جوار مزار شهدای گمنام آغاز شد، حجت‌الاسلام صادقی نسب امام جمعه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دکتر رجایی و دکتر باهنر گفت: دشمن از آنجا که از بیداری ملت‌ها می‌ترسد، سعی می‌کند با ایران‌هراسی نگذارد تا صدای بیداری و استقلال ملت ایران به گوش مردم مظلوم و بی‌دفاع جهان برسد.

وی افزود: به رغم همه تلاشهای دشمنان، دنیا فهمیده است که ایران ملتی فرهیخته و آگاه است که با مقاومت و ایستادگی روی آرمان‌های انقلاب خود، زیر بار ظلم ظالمان نمی‌رود.

حجت‌الاسلام صادقی نسب در ادامه با تشریح دستاوردهای دولت در سال گذشته، اجرای طرح تحول نظام سلامت را یکی از اقدامات مثبت و ارزنده دولت عنوان کرد و افزود: خوشبختانه اجرای این طرح با کاهش هزینه‌های پرداختی، رضایتمندی مردم را افزایش داده است.

وی، کاهش تورم، ایجاد و افزایش اشتغال، تحقق کامل اقتصاد مقاومتی، ازبین رفتن رکود، جلوگیری از واردات بی‌رویه و حمایت از تولید داخلی را از جمله مهمترین مطالبات مردم از دولت دانست و تاکید کرد که دولت محترم باید برای تحقق این خواسته‌ها بیش از پیش تلاش نماید.

حجت‌الاسلام رجایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: هفته دولت یادآور دو شهید خدومی است که تمام هستی خود را برای خدمت به انقلاب اسلامی گذاشتند.

وی با بیان اینکه هیچ مسئولیتی پایدار و ابدی نیست خاطرنشان کرد: مسئولان باید از فرصت خدمت‌گذاری که در اختیار آنها قرار گرفته است، به درستی استفاده کنند و با درس گرفتن از شهدایی همچون دکتر رجایی و دکتر باهنر همه توان خود را در جهت خدمت به مردم به کار گیرند.