امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 03:57

برگزاری دوره‌های ضیافت اندیشه نقش مهمی در معرفت‌افزایی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: برگزاری دوره‌های ضیافت اندیشه نقش ویژه و مهمی در معرفت‌افزایی، افزایش بصیرت و هدایت علم به سمت خدمت درست به بشریت دارد.
به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاحیه ششمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه گفت: دوره‌های ضیافت اندیشه که تحت عناوین مختلفی از جمله معرفت شناسی اسلامی، اندیشه سیاسی اسلام، مبانی انقلاب اسلامی، اصول تعلیم و تربیت اسلامی، تاریخ علم و تمدن اسلامی و اخلاق حرفه‌ای برگزار می‌شود، تاثیرات مهمی در افزایش بصیرت و معرفت استادان و در نتیجه دانشجویان خواهد داشت.
دکتر رضا احمدی برگزاری دوره‌های ضیافت اندیشه را از تحولات مهم آموزش عالی دانست و افزود: بر کسی پوشیده نیست که یکی از مولفه‌های اصلی در توسعه پایدار هر کشور مساله علم اندوزی است بویژه علمی که به روز و در خدمت مردم و در جهت رفع مشکلات آنها باشد.
وی تقویت سطح دینی و معرفت‌افزایی استادان را ضروری دانست و گفت: منابع دینی و مذهبی ما از نظر معارف اخلاقی به‌قدری غنی است که نیازی به استفاده از منابع دیگری نداریم.
دکتر احمدی تاکید کرد: باید کاری بکنیم که علم در مسیر درست هدایت شود و در خدمت جامعه باشد، و علمای آگاه دین با تعامل بیش تر با محیط های دانشگاهی این نقش را ایفا کنند.
وی اظهار امیدواری کرد که استادان دانشگاه ضمن بهره‌مندی کامل از مطالب مطرح شده در این دوره آموزشی، بتوانند در تربیت نسل متخصصی که معتقد و عامل به اخلاق اسلامی باشند، گام بردارند.