امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:57

استفاده از کالای داخلی باید به یک ارزش تبدیل شود.

نماینده منتخب مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در مجلس نهم شورای اسلامی ، در اولین هم اندیشی اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد در سالجاری که با عنوان " نقش دانشگاه ها در تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ، با اشاره به اینکه هر سه بخش شعار امسال نشان دهنده اهتمام و رفتن به سمت تولیدات ملی است ، تصریح کرد: باید استفاده از کالای داخلی ارزش شود که دانشگاه ها با تربیت نیروهای توانمند و فرهنگ سازی در جامعه نقش مهمی در این زمینه می توانند ایفا نمایند.
حجت الاسلام دکتر رجایی ، ارائه تولیدات با کیفیت و قیمت مناسب را در کنار فرهنگ سازی ضروری دانست و افزود: پایین بودن بهره وری از جمله عوامل بالا بودن قیمت کالاهای داخلی است که باید در جهت بهبود آن تلاش کرد. وی افزود: گسترش تحقیقات ، نوآوری و ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی جهت اعتماد سازی و افزایش استفاده از تولیدات داخلی ضروری است. وی خاطر نشان کرد: برای تحقق شعار امسال و رسیدن به اقتصادی پویا باید در تولید کنندگان ، صاحبان سرمایه ، مصرف کننده ها و توزیع کننده ها به عنوان چهار گروه چرخه اقتصادی تغییر نگرش ایجاد شود.
شایان ذکر است در این نشست که با حضور فرماندار، امام جمعه ، روسا و اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد برگزار شد، شرکت کنندگان نظرات و پیشنهادات خود را در راستای نقش موثر دانشگاه ها در جهت تحقق شعار " تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " بیان کردند.