امروزچهارشنبه, 24 مهر 1398 08:35

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی 12شهریور ماه روز بهورز را گرامی داشت و از این فعالان عرصه سلامت قدردانی کرد.
به گزارش وب‌دا، متن پیام دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

همواره يكي از اساسي‌ترين و ضروري‌ترين نيازهاي هر جامعه‌اي براي توسعه اقتصادي و اجتماعي، مراقبت‌هاي بهداشتي و حفظ و ارتقاي سلامت است. گسترش شبكه بهداشتي درماني و خانه‌های بهداشت در كشور هم زمينه‌ساز دسترسي مستقيم مردم به خدمات بهداشتي اوليه در دورافتاده‌ترين مناطق كشور بود.

بهورزان به عنوان پيام‌آوران سلامت، عدالت و توسعه پايدار، در حقیقت یکی از ارکان اصلی شبکه بهداشتی کشور و از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند.
 نقش بهورزان در تامین، حفظ و ارتقای سلامت روستائيان، نقشی برجسته و حیاتی است كه مفاهيم و نكات بهداشتي را با شيواترين لهجه و به ساده ترين شكل ممكن به روستائيان انتقال مي‌دهند.
بهورزان به عنوان صف مقدم پيشگيري از بيماري‌ها، با کمترین هزینه و امکانات و با آموزش مناسب يك جامعه، نقش مهم و تاثيرگذاری در پیشگیری از بیماریهاي واگير و غيرواگير و حفظ و صیانت از سلامت مردم دارند.
خوشبختانه در سال‌هاي اخير توجه وزارت بهداشت به خانه‌هاي بهداشت و بهورزان بيشتر شده است و اميدوارم با تربيت بهورزان جديد و ارتقاي كيفي آموزش‌هاي بهورزي متناسب با وضعيت جامعه و رشد بيماري‌هاي غيرواگير، در راستاي ترويج سبك زندگي سالم گام‌هاي بيشتري برداريم.
اينجانب ضمن تبريك روز بهورز، از زحمات، تلاش‌ها و خدمات آنها در جهت ارتقاء سلامت جامعه قدرداني مي‌نمايم.

دکتر احمدی