امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:19

جلسه رئیس دانشگاه با مشاور و پیمانکار پروژه بیمارستان در حال احداث علامه بهلول

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه مشاور و پیمانکار پروژه بیمارستان در حال احداث علامه بهلول ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، در جلسه‌ای در خصوص حل مسائل و مشکلات و تسریع در اتمام پروژه بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش وب‌دا، مهندس یعقوبی مدیر فنی دانشگاه در حاشیه این بازدید، به تشریح اقدامات انجام شده و در دست اقدام در این پروژه پرداخت و افزود: کار احداث این بیمارستان آموزشی درمانی200 تختخوابی از سال 1388 با 25 هزار متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع شروع شد.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون این پروژه 88 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار داشت: تا کنون بالغ بر 320 میلیارد ریال برای احداث این بیمارستان هزینه شده است و برای تکمیل ابنیه و تاسیسات آن به 10میلیارد ریال دیگر نیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در حاشیه این بازدید گفت: پیگیری‌های لازم برای تهیه تجهیزات پزشکی و وسایل مرتبط با بیمار با وزارت متبوع انجام شده و با اتمام عملیات اجرایی این بیمارستان، تجهیزات مورد نیاز خریداری و نصب می‌گردد تا از همان ابتدا، خدمات تشخیصی و درمانی با کیفیت و کامل به مراجعین و بیماران ارائه شود.
دکتر احمدی تصریح کرد: این بیمارستان شامل بخش‌های داخلی، اطفال، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم، جراحی، ارتوپدی، ارولوژی، زایشگاه، دیالیز، اتاق عمل، CCU، ICU، رادیولوژی، اعصاب و روان و درمانگاه‌های تخصصی است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید