امروزیکشنبه, 28 مهر 1398 15:20

دانشگاه ها باید پرچم دار مطالبه گری از مسئولین در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری باشند.

امام جمعه و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، در اولین هم اندیشی اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد که با عنوان " نقش دانشگاه ها در تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ، ضمن تبریک هفته معلم ، تبادل نظر و ارائه راهکارهای مناسب جهت اجرایی نمودن فرمایشات مقام معظم رهبری را مهمترین هدف برگزاری این نشست عنوان کرد و افزود: ایجاد اشتغال ، درهم شکستن تحریم ها و کاهش وابستگی به کشورهای دیگر ، توجه دادن اقشار مختلف به اهمیت کار و تولید ، تشویق به سرمایه گذاری و کارآفرینی به عنوان یک امر مقدس و ارزشمند ، ارتقاء کیفیت محصولات داخلی و تشویق مردم به خرید و مصرف کالاهای داخلی را از مهمترین اهداف مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری امسال به نام" تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " عنوان کرد.
حجت الاسلام صادقی نسب ، اهمیت دادن به پژوهش ها و تحقیقات علمی با هدف تولید علم و بومی سازی دانش با الگوی ایرانی اسلامی را مهمترین مسئولیت دانشگاهیان در راستای تحقق شعار امسال برشمرد و تصریح کرد: تاسیس شرکت های دانش بنیان و زمینه سازی برای ارتقاء رابطه تنگاتنگ دانشگاه با صنعت ، کشاورزی و ... ، ترغیب و تشویق اساتید به تجاری نمودن یافته های علمی خویش ، شناسایی و تجلیل از اساتید و دانشجویان مبتکر و کارآفرین ، استفاده از ظرفیت دانشگاه ها برای مطالبه گری از مسئولان و تشویق جامعه برای خرید کالاهای داخلی از جمله مسئولیتهای دانشگاهیان در راستای تحقق " تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" است.