امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:57

حضور اعضاء هیأت رئیسه، مدیران و کارکنان دانشگاه در مراسم رژه هفته دفاع مقدس

همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس، بسیجیان بسیج جامعه پزشکی و پایگاه مقاومت القدر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس شرکت کردند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با سراسر کشور و در اولین روز از هفته دفاع مقدس، اعضاء هیئت رئیسه، اساتید، پزشکان، کارکنان و بسیجیان پایگاه القدر دانشگاه و اعضای بسیج جامعه پزشکی همراه و همگام با سایر نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجیان شهرستان با سردادن شعارهای ا... اکبر، پاینده رهبر و جانم فدای کشور از مقابل کلام ا... مجید، پرچم جمهوری اسلامی ایران، تمثال امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و جایگاه مسوولان شهرستان رژه رفتند و ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان، آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی اعلام کردند.

امام جمعه گناباد در این مراسم با اشاره به آیه 60 سوره انفال گفت: بر اساس تعالیم قرآنی و دینی، باید برای مقابله با دشمن متجاوز و ترساندن آنها، خود را آماده و مجهز کنیم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، ایران اسلامی را مرکز اسلام و تشیع و مهد دلاورمردان عنوان و ابراز کرد: دشمنان باید بدانند که اگر قصد سوئی داشته باشند، ملت هوشیار و همیشه در صحنه ایران، از زن و مرد و پیر و جوان به پا خواسته و ضربه محکمی را به دشمن وارد خواهند کرد.
وی تصریح : شهدا، جانبازان و رزمندگان با مقاومت و ایثار خود در دوران دفاع مقدس، ارزش‌های اسلامی را حاکم و تمامیت ارضی و عزت اسلامی کشور را بیمه کردند.
وی، آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را از دیگر اهداف گرامیداشت هفته دفاع مقدس بیان کرد و گفت: در دوران قبل از انقلاب اسلامی هرگاه به ایران جنگی تحمیل شد، بخشی از خاک کشور جدا و ملت سرافکنده شدند، ولی به برکت ایثار و از خودگذشتگی شهدا، جانبازان و ایثارگران، در دوران دفاع مقدس نه تنها ذره‌ای از خاک ایران جدا نشد، بلکه عزت و سرافرازی برای ملت به ارمغان آمد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، جوانان و نوجوانان را به مطالعه خاطرات شهدا و یادگاران دفاع مقدس توصیه و خاطرنشان کرد: جوانان باید به جای افتخار به اسطوره‌های شاهنامه، به سرداران شهید و رزمندگانی که هر کدام یک حقیقت زنده هستند، افتخار کنند.
وی با بیان اینکه ملت ایران، ملتی صلح‌جو است که قصد جنگ و تجاوز به هیچ کشوری را ندارد، افزود: هر کشوری که قصد تجاوز به ایران را داشته باشد، ملت همیشه در صحنه ایران همچون دوران دفاع مقدس، آنها را به خاک سیاه خواهند نشاند.
                                            برای مشاهده تصاویر کلیک کنید